2006

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΗΤΕΡΑ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας πραγματοποιεί ημερίδα στις 5 Νοεμβρίου 2006 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας εν’ όψει της ανακήρυξης του έτους 2007 ως «ευρωπαϊκό έτος ίσων ευκαιριών για όλους προς μια δίκαιη κοινωνία», με θέμα:» Τα προβλήματα της εργαζόμενης γυναίκας -  μητέρας και οι προτάσεις για την επίλυσή τους».

Σκοπός της ημερίδας είναι να γίνουν προτάσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της εργαζόμενης γυναίκας – μητέρας καθώς και να αναληφθούν πρωτοβουλίες από τους φορείς του Νομού. Ακολουθεί δείπνο για τους συμμετέχοντες στη ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ. Συμμετέχουν συνδικαλίστριες – εκπρόσωποι των σωματείων της δύναμης του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας, εκπρόσωποι τοπικών γυναικείων οργανώσεων, γυναίκες εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
ΦΩΤΟ 3: Αίθουσα Γ.Σ. Ε.Υ.Κ. Ημερίδα για την Εργαζόμενη Μητέρα – Γυναίκα. (5/11/2006). Ομιλητής ο Πρόεδρος του Ε.Υ.Κ. Τιάκας  Παναγιώτης. Διακρίνονται: από αριστερά η Γραμματέας  Διεθνών Σχέσεων Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου Τσούτσα Βάσω, η Α΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Υ.Κ. Βαξεβάνη Αγαθή, η Υπεύθυνη Ισότητας από την Γραμματεία Γυναικών της ΓΣΣΕ Γκούβερη Ρέα, ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Υ.Κ. Τσακώνης Δημήτρης.

 

 

Εκτύπωση