logo

Δελτίο Τύπου 07-1-2022

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΝΟΜΟY ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΔΡΑ  ΚΑΒΑΛΑ
ΟΔΟΣ  Δαγκλή 19 (  2510/223782-226515  FAX  231000 Τ.Κ.  65403
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΡ.  ΕΓΚΡ.  ΑΠΟΦ.  ΠΡΩΤ.  ΚΑΒΑΛΑΣ 4/1945
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Αρ. πρωτ.:23933        Kαβάλα    07-11-2022

Προς τα Μ.Μ.Ε. του Ν. Καβάλας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που δημοσιεύθηκε στις 2/11/2022 εν όψη της δικάσιμου με κατηγορούμενους τους κ.κ. Γιαγκίδη και Καταπόδη στις 3/11/2022 και αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου, σχετικά με το δήθεν κατασκεύασμά μας στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Γενικής Γραμματέως του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας από τον Γραμματέα του τοπικού Κ.Κ.Ε. και το μέλος της Διοίκησης του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας κ. Γιαγκίδη μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί από όσους έζησαν τα γεγονότα.  Η ανακοίνωσή τους έχει σημασία μόνο ως απόδειξη του γεγονότος ότι αυτοί οι δράστες διαθέτουν ακόμη την ελευθερία να λένε και να γράφουν ότι τους αρέσει, πράγμα άνευ προηγουμένου στον πολιτικό φορέα που υποστηρίζουν.   Είναι γνωστός ο ρόλος της παράταξής σας, να προκαλείτε και να υποδαυλίζετε αναταραχές με τα ψεύδη σας με σκοπό να διευκολύνετε την επιβολή της κατάληψης του Ε.Υ.Κ. Καβάλας αφού με δημοκρατικές διαδικασίες δεν θα μπορέσετε ποτέ να πετύχετε.  Είναι γνωστή επίσης η συντήρηση της άσβεστης πυράς των ύβρεων του ΠΑΜΕ προς τον θεσμό του Ε.Υ.Κ. Καβάλας και την πλειοψηφούσα παράταξή του, ΠΑΣΚΕ.

Δεν θα σας περάσει όμως η Ελληνική δικαιοσύνη  και η Γ.Σ. των μελών του Ε.Υ.Κ. θα σας περιμένουν για να αποδώσουν δίκαιο.

Όσο  για τους αγώνες σας και για τις δράσεις σας είναι γνωστό τοις πάση ότι δεν εκπροσωπείτε καμία πραγματικότητα στη ζωή των εργαζομένων και πως το μόνο έργο σας είναι να χρησιμοποιείτε για εντελώς πολιτικούς σκοπούς τον συνδικαλισμό.

Από το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας

Εκτύπωση Email