logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.11.2023

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΝΟΜΟY ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΔΡΑ  ΚΑΒΑΛΑ
ΟΔΟΣ  Δαγκλή 19 (  2510/223782-226515  FAX  231000 Τ.Κ.  65403
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΡ.  ΕΓΚΡ.  ΑΠΟΦ.  ΠΡΩΤ.  ΚΑΒΑΛΑΣ 4/1945
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Kαβάλα    16-11-2023

Προς  Τα Μ.Μ.Ε. Ν. Καβάλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας τιμά τη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και συμμετέχει στην εκδήλωση μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου καλώντας όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από την ακρίβεια, την ώρα που οι νέοι αγωνιούν για μια θέση εργασίας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα και απαιτητά.

Ένας διαρκής αγώνας στον οποίο τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα, για την υπεράσπιση μεταξύ άλλων, της εργασίας, της δημόσιας παιδείας, της ισότητας, αλλά και της δημόσιας υγείας που επιδεινώνεται ραγδαία από την κρατική αδιαφορία, την υποβάθμιση και αποψίλωση νοσοκομείων και συναφών δομών.

Τα εργασιακά, τα οικονομικά και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων που εντάθηκαν από την οικονομική κρίση και την πανδημία  παραμένουν σε άθλια κατάσταση και επιβάλλεται να διασφαλιστούν.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ο στόχος πρέπει να είναι κοινός για όλους.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Υ.Κ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Εκτύπωση Email