logo

2008

Παρέμβαση Ε.Υ.Κ. για την παραβίαση της αυτονομίας των συνδικάτων από τα Μ.Μ.Ε.

 

Με αφορμή τις διαστάσεις που πήραν τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο από την μη παραχώρηση της αίθουσας Γ.Σ. σε σωματείο του Ε.Υ.Κ., το Δ.Σ. του Ε.Υ.Κ. εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας γνωστοποιεί τα παρακάτω σχετικά με τον θόρυβο που συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού μας προκάλεσαν με αφορμή την δήθεν άρνηση παραχώρησης αίθουσας σε σωματείο του Ε.Υ.Κ. για την εκτέλεση συνδικαλιστικών καθηκόντων του και την δήθεν εκβιαστική συμπεριφορά του Προέδρου του Ε.Υ.Κ. να προτιμήσει το σωματείο την εκπροσώπηση του μέσω Ε.Υ.Κ. στην Γ.Σ.Ε.Ε.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παρέμβαση του ΙΚΑ ζήτησε το Ε.Υ.Κ.

 

Το Ε.Υ.Κ. ζήτησε  παρέμβαση του ΙΚΑ για τους συμβαλλόμενους σε Ιδιωτικές κλινικές επειδή το κόστος διαμονής – περίθαλψης ήταν μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα  ζήτησε παρέμβαση στα παρακάτω ζητήματα :

  1. Να δίνεται από τις συμβαλλόμενες με το ΙΚΑ κλινικές αντίγραφο τιμολογίου ή οποιαδήποτε μορφή ενημέρωσης στον ασφαλισμένο για τις δαπάνες που το ΙΚΑ καταβάλλει σε περίπτωση νοσηλείας ασφαλισμένου μας.
  2. Στο τιμολόγιο της συμβαλλομένης κλινικής να αναγράφονται οι υπηρεσίες ή τα αναλώσιμα υλικά ή οι εξετάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παρέμβαση για εμπλοκή Δήμου Χρυσουπολης στην ανέγερση εργατικών κατοικιών

 

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Ε.Υ.Κ. για δημοσιεύματα που επανειλημμένα  προωθούσε  ο Δήμαρχος  Χρυσούπολης στον τοπικό τύπο  σχετικά με την ανέγερση Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή του Δήμου Χρυσούπολης. Το Δελτίο Τύπου είχε ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Άρθρο προέδρου του Ε.Υ.Κ. για τις σχέσεις εργαζομένων – εργοδοτών

 

Παρέμβαση με άρθρο του ενόψει του 12% έκανε ο Πρόεδρο του Ε.Υ.Κ. κ. Παναγιώτης Τιάκας όπου αναφέρεται σ’ ένα μοντέλο συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων των Εργαζομένων – Εργοδοτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email