logo

2010

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου Βασίλη

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας έστειλε στον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου Βασίλη την παρακάτω επιστολή καθώς και τους καταλόγους των απολυομένων των επιχειρήσεων ΚΟΘΑΛΗ Α.Ε., ΔΕΛΦΙΝΙ και ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΗ Α.Ε. με τα πλήρη στοιχεία τους:

Κύριε Υπουργέ,
Μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία που είχαμε σήμερα 20/9/2010, σας αποστέλλουμε εκ νέου τον κατάλογο των απολυομένων των επιχειρήσεων ΚΟΘΑΛΗ Α.Ε., ΔΕΛΦΙΝΙ και ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΗ Α.Ε., που απολύθηκαν λόγω κλεισίματος των παραπάνω επιχειρήσεων και σας παρακαλούμε να προωθήσετε την αρχική πρότασή μας για ένταξή τους σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στον ΟΑΕΔ.
Την απογραφή των απολυομένων που σας εγχειρίζουμε την στείλαμε στον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Σπυρόπουλο Ροβέρτο στις 25/6/2010 μέσω Βουλευτών Ν. Καβάλας χωρίς όμως να έχουμε τυχόν αποτελέσματα.
Παρακαλούμε θερμώς για τις δικές σας άμεσες ενέργειες. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία με σκοπό την επανένταξη των απολυομένων στην παραγωγική διαδικασία.

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΙΑΚΑΣ Π. ΜΙΓΓΟΣ Ι.

Εκτύπωση Email