2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Υ.Κ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6/7-11-2012

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΝΟΜΟY ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΔΡΑ  ΚΑΒΑΛΑ
ΟΔΟΣ  Δαγκλή 19 (  2510/223782-226515  FAX  231000 Τ.Κ.  65403
e-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΡ.  ΕΓΚΡ.  ΑΠΟΦ.  ΠΡΩΤ.  ΚΑΒΑΛΑΣ 4/1945
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Αρ. πρωτ. 19797                          Kαβάλα   1-11- 2012


                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου 2012.

Συνάδελφοι
Συναδέλφισες,
                        Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις δράσεις και τους αγώνες μας με κάθε τρόπο και μέσο, αφού η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμένουν στην επιβολή  και στη ψήφιση απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών  μέτρων που μας βυθίζουν ακόμη πιο πολύ στην εξαθλίωση, που μετατρέπουν την εργασία σε δουλεία και τη χώρα σε μπανανία, όπου επικρατεί ο νόμος του ισχυρού.   

        Κεντρικό αίτημα και απαίτησή μας είναι  να καταψηφιστούν αυτά τα άδικα μέτρα που « μονιμοποιούν» τη λιτότητα,  που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, που εκτινάσσουν στα ύψη την ανεργία και την ύφεση χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας της χώρας.           
          
Αντιστεκόμαστε – Αντιδρούμε
σε αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική που θα φέρει διχασμούς και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και που οδηγεί στη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ :
-    ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ     ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
-    ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
-    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
            

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ τα Σωματεία της Δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας και ΟΛΟΥΣ τους Εργαζόμενους να παρευρεθούν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, ώρα 10:30 το πρωί.


                                                               Από τη Διοίκηση

Εκτύπωση